Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

13. 03. 2024. 20:51 5

Zvezda prva ponovo

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su kao gosti Radnički iz Niša sa 0:2 u 25. kolu Superlige Srbije. Crveno-beli i aktuelni šampion ponovo je preuzeo vodeću poziciju od Partizana. Stvarali su šanse i do kraja sačuvali prednost stečenu sredinom prvog poluvremena.

Prva šansa je bila za goste, ali je posle toga samo bio korner za Zvezdu nakon kombinacije Rodića i Hvanga. Crveno-beli su za prvih 10 minuta igre držali loptu u svom posedu bez konkretnih prilika. Prve šuteve ka golu su uputili Olainka i Kanga.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su kao gosti Radnički iz Niša sa 2:0 u 25. kolu Superlige Srbije. Crveno-beli i aktuelni šampion ponovo je preuzeo vodeću poziciju od Partizana. Stvarali su šanse i do kraja sačuvali prednost stečenu sredinom prvog poluvremena.

Prva šansa je bila za goste, ali je posle toga samo bio korner za Zvezdu nakon kombinacije Rodića i Hvanga. Crveno-beli su za prvih 10 minuta igre držali loptu u svom posedu bez konkretnih prilika. Prve šuteve ka golu su uputili Olainka i Kanga.

Potpunu inicijativu, izabranici Vladana Milojevića krunisali su u 34. minutu. Strelac vodećeg gola bio je Gelor Kanga. Pokupio je odbitak nakon udarca iz ugla Hvanga.

Ovaj gol bio je i jedini u prvom poluvremenu za prednost crveno-belih nakon prvih 45 minuta. Radnički je dva minuta ranije imao prvu pretnju ali je Glazer bio siguran i loptu izbacio u korner.

Bukari je na početku drugog dela bio za malo neprecizan. Crveno-beli nastavili da dominiraju sa posedom lopte ali uputili samo taj jedan šut u prvih 15 minuta nastavka. Nišlije su u 69. minutu imale najbolju šansu da dođu do 1:1.

Glazer je intervenisao na udarac Smailagića i sačuvao rezultat u korist gostiju.

Tim Vladana Milojevića potvrdio je trijumf u finišu utakmice. Gol za 2:0, postigao je Aleksandar Katai u 87. minutu. Do sada je imao 11 pogodaka protiv tima sa juga Srbije.

U tri minuta nadoknade, rezultat se nije menjao.

Crveno-beli sledećeg vikenda dočekuju kragujevački Radnički. Nišlije putuju u Kruševac na megdan Napretku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati