Fudbal

Direktno.rs

13. 03. 2024. 20:10 4

Duljaj o sudiji: Gleda me u oči, a nije iskren

Fudbaleri Partizana su doživeli neočekivani poraz u 25. kolu Superlige srbije na svom terenu od Napretka rezultatom 1:0, u meču koji je obilovao kontroverzama i spornim sudijskim odlukama. Na kraju meče je došlo i do žestoke svađe između trenera crno-belih Igora Duljaja i sa sudijama.

O utakmici i i ncidentu je posle meča pričao i sam Duljaj.

- Prvo da čestitam Napretku na pobedi, borili su se. Imali smo šanse, ali, na kraju to niko ne računa, jer gleda se samo rezultat. Danas smo izgubili tri boda… Ja igračima ne mogu da kažem da nisu hteli, jednostavno, imali smo te neke prilike gde smo mogli da postignemo gol, ali opet, izgubili smo izuzetno tri važna boda na našem terenu - počeo je Duljaj.

Jedan od novinara upitao je Duljaja, "šta je to pored sudije uticalo na to da crno-beli ne igraju kao u derbiju?", na šta je trener Partizana imao spreman odgovor.

- Zašto kažete to "pored sudije"? Znate li šta je sudija uticao, možete li to da mi kažete? Na šta je to sudija uticao, pa ste mi postavili takvo pitanje? Ko nije bio na nivou? Ja sam prošli put rekao, i kažem da suđenje neću da kometarišem - naveo je Duljaj.

Nije mu se svidela ni konastatacija da Partizan nije bio na nivou u ovom meču.

- Na osnovu čega ste to zaključili? Jel smo imali šanse? Koliko danas šansi? Ne možete da kažete da nismo bili na nivou. Kada si izgubio, zavisi iz kakvog ugla gledate. Nemojte da se ljutite, samo konstatujemo analizu. Kad postavite pitanje, morate da imate argument. Nismo bili na nivou, a sami ste rekli da je jedan igrač imao pet šansi… Da li smo igrali dobro, nismo, šanse smo stvarali. Veoma je teško kada u ekipi imate igrače koji su igrali pod injekcijama. Nismo imali klupu, vidite da i Saldanja nije bio tu, Severina je prošlu utakmicu isključen, ali to ne umanjuje pobedu Napretka - tvrdi trener Partizana.

 

Osvrnuo se i na žestoku svađu sa sudijama.

- Kada vas neko gleda u oči, i priča vam nešto, a znate da to nije iskreno. Eto, toliko. Neću da komentarišem suđenje, jednostavno sam rekao to, neka priča koja je bila. Kad vas neko pogleda u oči, vidite odmah da to nije iskreno, ali suđenje neću da komentarišem. Njemu na obraz, i to je to - zaključio je Duljaj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati