Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

13. 03. 2024. 15:58 0

Radnički 7 od 7, miris Evrope sve jači u Kragujevcu

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca nastavili su da pružaju blistave partije u drugom delu sezone u Super ligi Srbije. Izabranici Feđe Dudića su danas na svom "Čika Dači" savladali Železničar iz Pančeva sa 3:0, u utakmici 25. kola. To im je sedmi uzastopni ligaški trijumf, a šesti u nastavku sezone posle zimske pauze.

Na taj način se Radnički probio na četvrto mesto na tabeli sa 41 bodom i u sjajnom raspoloženju će dočekati gostovanje Crvenoj zvezdi u sledećem kolu. Pančevci nisu uspeli da vežu drugi dobar rezultat, posle subotnjeg trijumfa nad niškim Radničkim, pa su ostali pretposlednji 15. na tabeli sa 22 boda na svom kontu.

Kragujevčani su potpuno zasluženo osvojili nova tri boda, bili su bolji rival na terenu, a otpor Železničara su slomili u drugom polvremenu.

Igrao se 68. minut, kada je Milutin Vidosavljević sjajno izveo slobodan udarac 20 metara sa desne strane. Gađao je nisko u dalji ugao i pogodio željeno mesto, mada je golman Milan Mijatović morao bolje da reaguje.

Prednost je u 78. minutu duplirao Francuz Sali, koji je deset minuta ranije ušao umesto Gluščevića. On je iskoristio katastrofalnu grešku igrača gostiju Đorđevića, izašao sam pred Mijatovića i rutinski poslao loptu u mrežu, za 2:0.

Konačan rezultat postavio je Luka Zorić, koji je u 90. minutu na veoma efektan način, udarcem sa 16 metara, matirao Mijatovića, za 3:0.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati