Fudbal

[ Izvor: Moca ]

10. 03. 2024. 16:22 12

Kralj o sudiji Iliću: Da ga lepo dočekamo

Juče je na stadionu "Rajko Mitić" odigran 172. večiti derbi, na kom su fudbaleri Crvene zvezde i Partizana podelili bodove pošto je rezultat nakon 90 minuta igre bio 2:2.

Po završetku utakmice, u "fokusu" je bio glavni arbitar meča Pavle Ilić, bilo je nekoliko spornih situacija koje je analizirao sudijski ekspert Zdravko Jokić, koji je rekao da je sudija kao debitant imao dosta grešaka, ali i dobrih odluka.

A danas, oglasio se i sportski direktor Partizana, Ivica Kralj.

- Ulog je bio veliki i to se videlo od prvog trenutka. Možda je Zvezda imala nekoliko prilika više, međutim, slađi bod je pripao nama - rekao je Kralj u razgovoru za Mozzart Sport.

Partizan je u 74. minutu ostao sa igračem manje, Severina je dobio dva žuta kartona u roku pet minuta.

- Nije bilo lako poslednjih skoro 30 minuta, koliko se igralo, uključujući i nadoknadu, kad smo ostali sa desetoricom. Vidim da se to ne pominje preterano, ali ne bih da se zaboravi. Kao da se olako prelazi preko tog detalja, a videli ste kako je Severina zaradio drugi žuti i da je borba do kraja bila neravnopravna. Zato sam ponosan na navijače, igrače, kompletan stručni štab i čestitam im na velikoj energiji uloženoj tokom subotnjeg derbija - dodao je Kralj.

Prokomentarisao je Kralj i suđenje na jučerašnjoj utakmici.

- S obzirom da mi je pre dva dana istekla suspenzija ne bih ulazio u neke stvari, ali... Oduševljen sam kako je sudio derbi, znam ga od ranije, dobro sam znao šta mogu da očekujem. Ovo je njegovo dobro suđenje i zato pozivam navijače da njega i njemu slične dobro dočekamo i pozdravimo kad budemo u prilici - zaključio je sportski direktor Partizana, Ivica Kralj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati