Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

09. 03. 2024. 20:28 54

Milojević: Vređaju predsednika, pričaju o nameštenoj tituli!

Fudbaleri Crvene zvezde su u 172. večitom derbiju odigrali 2:2 sa Partizanom, na meču na kom nisu uspeli da materijalizuju bolju igru, pa su ostali na drugom mestu superligaškog karavana sa bodom manje od crno-belih.

Posle meča se na konferenciji za medije obratio trener Zvezde Vladan Milojević, koji je najpre pričao o samoj utakmici.

- Bila je dobra utakmica, pravi derbi, pune tribine, atmosfera divna. Nisam zadovoljan rezultatom, igrali smo dobro. Protivnik je došao da se brani i ugrozi nas iz kontranapada. Mi smo kontrolisali utakmicu, stvarali šanse. promašivali, ovakvu utakmicu nisam imao u karijeri. Golman Jovanović je igrač utakmice - branio je ono što se ne brani - rekao je trener crveno-belih.

Milojević je potom promenio ton kada je pričao o, kako je rekao, "kampanji koja se vodi protiv Zvezde".

- Sada ću da kažem i neću više, ovaj scenario je viđen. Od početka se pravi negativna atmosfera prema nama, titula nameštena, da je jedan klub potlačen, država mu ne pomaže, pljuvanje prema predsedniku. Nije slučajno, gde god da se igra i šta uradimo izgleda tako. 'Ajde da probaju nešto drugo da urade...

Milojević je imao šta da kaže posle Partizana i izgleda da su mu "pogodili žicu"...

- Meni je to deja vu, već viđeno. Pokušavam da pustim dokle će da ide. Opet bi bilo kako je neko ugrožen, kako je trebalo da bude žuti karton. kako ptičice cvrkuću, kako sila Boga ne moli. Ne pričamo o fudbalu. Ja izađem i kažem "Pogrešio sam", taktika, živa igra, lako je biti general posle utakmice. Stvarno je postalo degutantno, sve se širi. Svaki sledeći put će biti žešći s moje strane. Vratio sam se u srpski fudbal, želim ovde da radim, a ne da se odvajam od porodice u inostranstvu - rekao je Milojević i nastavio:

- Kako sam došao, ovde se piše neka negativna atmosfera o nama, niti ja kritikujem vas (novinare), ali moram da kažem. Već je viđena ista priča, da je titula nameštena, da je jedan klub potlačen, da mu država ne pomaže, pljuvanje po predsedniku, ja to neću da dozvolim. To nije slučajno, uvek se govori da je nama nešto završeno. Video sam taj scenario, bravo za naše navijače i naš klub. Borićemo se, Partizan je prvi, a mi drugi. Mislim da srpski fudbal nije toliko loš, samo se gledaju negativne stvari, ajmo da gledamo pozitivne stvari. Vodi se hibridni rat, kako je jedna strana potlačena, a mi smo privilegovani.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 54

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati