Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sportske.net ]

08. 03. 2024. 14:37 10

Otac golmana Svilara: Braniće za Belgiju

Legendarni srpski golman Ratko Svilar oglasio se danas povodom informacija da njegov sin Mile ubuduće neće nastupati za reprezentaciju Srbije. Iako je pozivan nekoliko puta, te je dobio priliku da debituje kod selektora Dragana Stojkovića, Mile Svilar nikada nije zaigrao takmičarsku utakmicu u dresu "orlova".

Dugo je bio drugi izbor u Benfiki, isto je važilo i u Romi da bi od dolaska Danijelea de Rosija imao prednost u odnosu na Ruija Patrisija i sada brani fenomenalno.
Danima se polemisalo o tome da li bi Svilar trebalo čak da bude "jedinica" Srbije na Evropskom prvenstvu, ali izgleda da on, ne da neće biti "jedinica", već neće ni braniti za naš nacionalni tim.

- Ja sam trenutno u Rimu, došao sam da gledam utakmicu. Koliko znam Mile je sinoć dao nekoliko intervjua, ali tu nije bilo reči o reprezentaciji. Jutros je otišao na trening oporavka, ima neku malu povredu koju vuče već tri, četiri nedelje. Ako se pojavila informacija da je neko iz Rome obavestio ljude iz Saveza onda je to verovatno tačno, ali u ovom trenutku ja ne mogu da kažem više od toga. Kad dođe kući sa treninga i popričamo onda ću imati više informacija - rekao je Ratko Svilar za "Kurir".

On je istakao da je svestan toga da je njegovom sinu Belgija bliža zemlja jer je tamo rođen

- Mileta sam oduvek ubeđivao da treba da prihvati poziv Srbije i da igra za nas. Međutim, on je rođen u Belgiji, igrao je sa većinom tih momaka koji sada igraju za reprezentaciju Belgije u mlađim selekcijama. Ja znam da je njemu najvažnije da brani za svoj klub, to mu je primarno, ali zaista ne znam šta se jutros dešavalo - rekao je nekadašnji golman.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati