Fudbal

Direktno.rs

04. 03. 2024. 15:45 1

Piksi dobio loše vesti: Vezista neizvestan za EP!

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi uskoro bi trebalo da saopšti spisak reprezentativaca na koje računa za reprezentativnu pauzu i prijateljske utakmice sa Rusijom i Kiprom, a na njemu definitivno neće biti Ivana Ilića.

Vezista "orlova" se povredio na poslednjem meču za Torino protiv Fjorentine (0:0), te je već u devetom minutu igre pao na zemlju i držao se za koleno uz bolnu grimasu.

Već tada nije slutilo na dobro, a sada je i potvrđeno da je u pitanju teža povreda ligamenta kolena, pa Ilića neće biti na terenu nekoliko meseci.

- Testovi koje je Ivan Ilić uradio pokazali su da postoje lezije na srednjem kolateralnom ligamentu levog kolena. Nove procene oporavka biće objavljene narednih nedelja - potvrdio je Torino.

Prve procene su da će Ilić odsustvovati sa terena dva meseca, ali pitanje je i koliko će stići da se vrati u formu do 14. juna kada počinje Evropsko prvenstvo, jer će, pod uslovom da sve ide dobrim tokom i brže od očekivanog, biti potrebno da se vrati u fizičku formu posle dva meseca pauze.

Sasvim sigurno Piksi ovakve vesti nije želeo da čuje, a imaćemo i trku s vremenom do Evropskog prvenstva da se vezista oporavi za najveće napore kakve nosi Euro.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati