Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

19. 02. 2024. 10:44 0

Preminuo Ratomir Raša Babić

Ratomir Raša Babić, dugogodišnji fudbalski radnik i jedan od rukovodilaca Partizana, preminuo je u 82. godini života, objavio je danas Fudbalski savez Srbije.

Raša Babić je skoro čitav život posvetio fudbalu još otkako je 1957. zaigrao za Koceljevu.

Najveći trag je ipak ostavio u Partizanu. Prva funkcija u Humskoj bila mu je član Saveta omladinske škole 1978. godine. Bio je član Skupštine Partizana, Upravnog odbora kluba, a u periodu kada su čelni ljudi kluba bili Mirko Marjanović i Dragan Đurić, i potpredsednik Partizana.

Ratomir Babić je dugo godina bio i predstavnik Partizana u Zajednici Superlige, zatim veoma aktivan član Izvršnog odbora FSS. Bio je i predsednik Fudbalskog saveza Beograda. Posle dolaska Slaviše Kokeze na mesto predsednika FSB, postao je počasni predsednik FS Beograda. Bio je i član Komisije FSS za sprovođenje izbora, kao i dugogodišnji delegat na utakmicama najvišeg ranga domaćeg fudbalskog takmičenja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati