Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

12. 01. 2024. 07:00 0

Zvezdi ističe ugovor sa Gaspromom, hoće li ga produžiti?

Da bi ekipa Crvene zvezde bila još jača u narednom periodu, uprava kluba treba da obezbedi još bolje finansijske uslove, kako bi sve kvalitetniji igrači dolazili na "Marakanu".U prethodnih 14 godina Zvezda je veliku podršku imala od svog generalnog sponzora, kompanije Gasprom, ali aktuelni ugovor ističe na leto, pa se postavlja pitanje da li će ponovo biti produžen i pod kojim uslovima.

Deo odgovora na to pitanje je dao generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić na okupljanju ekipe na početku zimskih priprema.

- Razgovaramo sa Gaspromom, u junu nam ističe ugovor sa njima. Oni su uz Crvenu zvezdu od 2010. godine, već punih 14 godina. Nema sumnje da su zainteresovani za nastavak saradnje, jer smo ih na pravi način reprezentovali i u Evropi, u ovim teškim trenucima, kroz koje prolaze naša ruska braća. Bili su uz nas i kada je nama bilo najteže i pokazali smo jedan odnos koji prevazilazi isključivo poslovni. Nemam sumnju da ćemo se dogovoriti i za naredni period.

- Krajem marta tokom reprezentativne pauze Zenit dolazi na Marakanu, odigraćemo utakmicu i to je samo još jedna potvrda izuzetno dobrih odnosa između Crvene zvezde i Zenita, a samim tim i Gasproma - izjavio je Terzić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati