Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

10. 01. 2024. 12:00 3

KRENUO PARTIZAN Kralj: Saldanja nije na prodaju

Okupili su se fudbaleri Partizana. Danas u 10.00 časova ekipa je bila na okupu, a okupljenim novinarima su govorili Nemanja Nikolić, Bibars Natho i Svetozar Marković od fudbalera.

Ipak, najzanimljivije je, kako pišu Sportske.net, izlaganje čelnika kluba, ovoga puta se pojavio Ivica Kralj.

- Posla uvek ima. Mislim da neće biti nekih preteranih aktivnosti. Letos smo doveli 11 pojačanja. Sada će biti dopunske selekcije, jednog ili dvojice igrača. Neće biti puno dolazaka. Znate kako, mi smo napravili analizu prethodnog dela, prethodnih šest meseci. Trener je izneo svoj stav gde bi trebalo da se pojačamo, bočno i krilni napadač. Letos smo napravili ozbiljan prelazni rok i sada bi bilo preterano da dovedemo više od jednog ili dvojice igrača - rekao je Ivica Kralj.

Sportski direktor Partizana istakao je i da želi da svi ostanu i pored ponuda koje stižu.

- Ponavljam, voleo bih da svi ostanu. Ima kontakata i interesovanja, ali naši ciljevi se znaju i bilo bi dobro a svi ostanu. Postoji mogućnost da neko ode, ali, mislim niko od ovih koji su došli pre šest meseci. Mi svakodnevno radimo, skautiramo, gledmao igrače i gledmao šta je nama prihvatljivo. Ima puno igrača koji su interesantni Partizanu, a koliko možemo sebi da priuštimo, to ćemo videti. Ali, kao što sam rekao, imamo kvalitetne igrače iz omladinske škole i to bi trebalo da bude baza za budućnost.

Saldanja?

- Kako sada stvari stoje, Saldanja nije na prodaju. To je bitan igrač za nas i odluka kluba je da on ostane. On ostaje u Partizanu. Jedino, ako dođe neka ponuda koja ne može da se odbije, ali on ostaje u klubu za sada. Nepristojne ponude nema.

Što se tiče plana priprema, Partizan će putovati na Kipar.

- Pre mesec i po dana, smo imali dogovor za timove i pripreme u Turskoj, sada idemo na Kipar. Situacija je takva kakva jeste. Imamo ugovorene tri utakmice za sada, četvrta i peta se dogovaraju. I ova pauza je kraća nego letnja. Imamo te mečeve koje imamo. Igramo sa Mladosti iz Lučana, sa Laminom, Etnikosom i traže se još jedna ili dve ekipe da bui se sve popunilo - dodao je Kralj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati