Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

01. 12. 2023. 23:14 0

Vlahović nije iskoristio penal, Juve preživeo Moncu

U okviru 14. kola italijanske Serije A ekipa Juventusa je imala tri boda u džepu do nadoknade vremena, a onda je Monca uspela da stigne do izjednačenja. Ipak, "luda" završnica pripada gostima pošto je Gati imao poslednju reč i pogodio za pobedu - 2:1.

Već u 11. minutu dosuđen je penal za Juventus, Kambijaso se izborio za poziciju, bio je fauliran i sudija nije imao dilemu, pa pokazao je na belu tačku.

Dušan Vlahović je uzeo stvar u svoje ruke, ali je Di Gregorio odbranio njegov udarac, potom i još jedan koji je, čini se, bio još teži.

Ipak, samo minut kasnije, gol u mreži Monce. Kavilja je izveo korner sa desne strane, Rabio je bio na pravom mestu i glavom zakucao loptu u mrežu za 0:1!

Monca je bila opasna, ali moraće u narednom periodu da porade na realizaciji pošto nisu šutnuli u okvir gola, a čak 12 šuteva je otišlo van sve do nadoknade vremena.

Juventus je, sa druge strane, bio konkretniji do kraja susreta, igrali su na neki svoj način, na Alegrijev način i ovoga puta im se obilo o glavu, ali samo na kratko.

Karboni je uspeo da izjednači u prvom minutu nadoknade, poslao je loptu u kazneni prostor, niko je nije dokačio i ona je završila u mreži.

Ipak, utakmicu rešava Federiko Gati posle prodora Rabioa. Promašio je najpre loptu, ali je uspeo iz drugog navrata da je zakuca u mrežu za tri boda "stare dame".

Juventus je sada prvi na tabeli, makar na kratko dok Inter ne odigra utakmicu protiv Napolija u Napulju.

Monca, sa druge strane, ostaje na 18 bodova.

Filip Kostić je odigrao ceo meč za Juventus, dok je Dušan Vlahović bio na terenu do 70. minuta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati