Fudbal

Direktno.rs

18. 11. 2023. 17:09 0

Jermeni zaustavili Velšane: Hrvati trljaju ruke

Fudbalske reprezentacije Jermenije i Velsa podelile su bodove u utakmici pretposlednjeg kola D grupe kvalifikacija za EURO 2024. Meč u Jerevanu završen je rezultatom 1:1 (1:1).

Poveli su domaći golom naturalizovanog Argentinca Lukasa Zelarajana u petom minutu, da bi gosti sa Ostrva izjednačili u poslednjim trenucima prvog poluvremena autogolom Naira Tirknizjana.

U drugom poluvremenu obe selekcije su želele pobedu, bilo je nekoliko izglednih prilika, ali su golmani - naturalizovani Srbin Ognjen Čančarević (Jermenija) i Deni Vord (Vels) - sjajno čuvali svoje mreže.

Velšani su bili u seriji od dve uzastopne pobede (Hrvatska 2:1, Letonija 2:0) zahvaljujući kojima su stigli do drugog mesta na tabeli, ali su ih Jermeni ponovo zaustavili kao i u junu, kada su ih iznenadili i pobedili u Kardifu sa 4:2.

Obe selekcije imale su svoju računicu, ali su ovih ishodom Jermeni šanse za odlazak na EURO sveli na minimum. Velšani su i dalje drugi na tabeli, ali sad Hrvati imaju priliku da ih ove suubote preskoče ako ostvare pobedu u Letoniji.

Turska je ubedljivo prva i ona je već čekirala kartu za Nemačku.

U poslednjem kolu u utorak igraju Hrvatska - Jermenija i Vels - Turska.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati