Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

13. 11. 2023. 12:49 33

Piksi: Od 1. januara nisam više selektor Srbije

Utakmica sa Bugarskom biće kraj kvalifikacija za reprezentaciju Srbije, a sva su očekivanja da bude i ona posle koje će Orlovi osvojiti vizu za Evropsko prvenstvo naredne godine. A, od njenog ishoda zavisiće i da li će Dragan Stojković Piksi 2024. godinu dočekati na funkciji selektora srpskog tima.

No, čak i da odvede Orlove u Nemačku, Piksi je na današnjoj konferenciji za medije nagovestio da bi nakon EP-a mogao da razduži opremu i rastane se sa reprezentacijom Srbije.

- Moj ugovor traje do 31. decembra. U slučaju da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo produžava se do kraja tog takmičenja. Da li sam pričao sa nekim iz FSS-a oko produžetka ugovora? Nisam, niti je momenat da se priča o tome. Ne treba niko da brine što se tiče mog statusa. Biću selektor, nastavljam posao i vodiću reprezentaciju - poručio je Piksi.

Ali...

- Ja sam od 1. januara slobodan agent. Mogu da razgovaram, to mi FIFA pravila dozvoljavaju. Šest meseci pre isteka ugovora ste slobodni da razgovarate o svojoj budućnosti. Ne kažem da ću to učiniti, ali imam pravo na to i tu niko nema pravo da se ljuti.

Na pitanje da li postoji opcija da radi dva posla u isto vreme, Stojković je uzvratio:

- Ne, ne bih sebe dovodio u tu situaciju. To je malo neozbiljno. Nemoguće.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati