Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

15. 10. 2023. 17:28 4

HIT IZJAVA Krstajić: Sve ide u dobrom pravcu

Fudbalska reprezentacija Bugarske nalazi se na poslednjem mestu u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine sa samo dva osvojena boda iz šest utakmica. Bugari su juče u Sofiji doživeli debakl, jer su poraženi od Litvanije sa 2:0.

Ipak, selektor Bugarske Mladen Krstajić nije bio kritičan prema svojim izabranicima, naprotiv.

- Kad god ne pobedite utakmicu tužni ste. I ja sam. Možda ste imali druga očekivanja od ovog mladog tima koji je građen godinu dana. Ekipa je imala veliku želju, stav je bio dobar, ali smo izgoreli. Razlozi su velika želja i napetost koja se osećala. Malo ko je očekivao da ćemo imati ovako mladu reprezentaciju. Verujte mi, sve osim rezultata ide u dobrom pravcu. Ali, znam da su rezultati najvažniji. Možda ovako mladi momci ne mogu da podnesu pritisak - rekao je Krstajić i izazvao čuđenje.Pre utakmice protiv Litvanije postojale su najave da će u slučaju neuspeha Krstajić dobiti otkaz, ali se to još uvek nije dogodoilo. Srpski trener uveren je da ima podršku Saveza.

- Ponašam se profesionalno, stojim mirne savesti, jer znam šta radim. Ljudi iznad mene će doneti odluku. Imam podršku Saveza. Kad nema rezultata, uvek je kriv trener. Na Balkanu se gledaju samo rezultati. Ne treba da zaboravimo mečeve sa Crnom Gorom i Srbijom, bilo je situacija koje nam nisu išli u prilog. Normalno je da navijačima prvo upada u oči to koliko imamo bodova - istakao je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati