Fudbal

[ Izvor: mozzart sport ]

13. 10. 2023. 09:25 0

Gol života Belja sapleo Brazil - Nejmar se svađao s publikom (VIDEO)

Senzacija u Kujabi! Brazil nije uspeo da pobedi Venecuelu (1:1) i prosuo je prve bodove u kvalifikacijama za Mundijal 2026. godine. Ovo znači da je od jutros Argentina novi lider na tabeli, pošto je nešto ranije savladala Paragvaj 1:0 (Otamendi 4. minut) i ostala maksimalna - 3/3.

Mučili su se Brazilci tokom svih 90 minuta na Pantanal areni, tehničku i svaku drugu prednost nisu uspeli da materijalizuju, na 1:0 propustili neke šanse, nisu umeli da 'zatvore' utakmicu, što im se osvetilo pet minuta pre kraja. Tada je Eduardo Beljo postigao spektakularan pogodak u 85. minutu na pas Džefersona Savarina - gađao preko glave i uspeo da šokira čitav stadion.

Imajući u vidu da se radi maltene o anonimnom momku koji igra u tek osnovanom klubu u Meksiku (Masatlan), iza koga je skromna karijera u domovini, nema sumnje da se radi o golu života. Slaviće lik i delo Eduarda Belja u Venecueli ovih dana, a pogotovo ukoliko se dogodi da ovaj pogodak prilikom nekog konačnog preseka ključno doprinese istorijskom i premijernom odlasku momaka Fernanada Baptiste na Svetski kup.

Samo jednom do noćas Venecuela je uspela da ostane neporažena protiv Brazila u kvalifikacijama za Mundijal. Niko joj nije davao šanse da bi mogla da ponovi rezultat iz 2009, no gosti su verovali.

Na kraju velika gužva na terenu, puno nervoze među igračima, ali i nezadovoljstvo na tribinama. Jedan od navijača pogodio je Nejmara kutijom kokica. Ovaj mu, naravno, nije ostao dužan i došlo je do žustre rasprave...

Brazil nakon ovog kiksa čekaju tri vrlo teška duela. Za četiri dana Selesao ide Urugvaju, sredinom idućeg meseca na programu je meč protiv Kolumbije - takođe u gostima - pa im za kraj kalendarske godine dolazi Argentina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati