Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

01. 10. 2023. 07:00 1

Zlatan zabranio sinovima da imaju društvene mreže

Zlatan Ibrahimović je zaradio toliko novca da svojoj deci može priuštiti sve ono što njemu otac Šefik nije mogao kada je odrastao. Međutim, jednu stvar sinovima Maksimilianu i Vinsentu strogo zabranjuje. Ponekad je jako nezahvalno biti popularan jer mediji nastoje da iskopaju svaki detalji o vašem privatnom životu, ako to neko zna to je Zlatan Ibrahimović, sigurno jedan od igrača koji su obeležili fudbalsku igru u poslednje dve decenije.

Šveđanin je na kraju prošle sezone okačio kopačke o klin i sada se može posvetiti porodičnom životu. Upravo je Zlatanu porodica i zaštita sinova na prvom mestu. Do sada je čuveni napadač izdao dve autobrafske knjige, prvu pod nazivom "Ja sam Zlatan", a drugu "Adrenalina" koja je u prodaji od marta 2021. godine.

U "Adrenalini" Ibrahimović je opisao svoj odnos prema sinovima Maksimilianu (17) te Vinsentu (15) i koliko ih želi zaštiti od uticaja spoljnog sveta, posebno interneta. Ono što danas skoro svaki roditelj dopušta deci čim uđu u tinejdžerske godine, Ibrahimović to zabranjuje te će tako biti sve dok ih bude vaspitavao.
- Volim svoju decu kao ništa drugo na svetu. Za mene će oni uvek biti u najboljoj poziciji. Voleti ih znači štititi ih, odgovorno upravljati njihovom slobodom. Nije im dopušteno posećivati ​​društvene mreže jer ne želim da ih povrede loše stvari koje bi mogle pročitati o meni. Na mom Instagramu nema niti jedne fotografije moje dece i moje porodice. Umesto toga vidim puno dece objavljene na internetu, neki otvore lični profil i sa sedam ili osam godina i već imaju hiljade pratilaca.

- Ali hoće li ta deca, kad odrastu, biti srećna što su bila izložena na taj način? Šta roditelji znaju? Moja deca će sama da odluče kada budu u stanju shvatiti kakva neistina postoji u svetu društvenih mreža. Sada ne mogu znati, jer za njih nema društvenih mreža. Ne radi se o tome da ih držim ispod staklenog zvona. Ja imam odgovornost izvesti ih utabati im put, oni će moći da ga nastave kako žele, čim budu mogli da hodaju sami - napisao je Zlatan.Kao što je manje-više poznato svima, Ibrahimović je imao teško detinjstvo, prvenstvo zbog slabih finansijskih uslova, često je u švedskom društvu posmatran kao crna ovca i upravo iz tog razloga čini se da svoje sinove maksimalno zaštiti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati