Fudbal

[ Izvor: Klix.ba ]

02. 07. 2023. 17:17 0

Partizan poslao ponudu za kapitena Sarajeva

Partizan je rešio pitanje golmana Aleksandra Jovanovića, odlazak Rikarda nadomešten je dovođenjem Nemanje Nikolića, potpisao je levi bek Nikola Antić, čeka se ozvaničenje saradnje sa zadnjim veznim iz Serkl Briža Frankom Kanuteom... A naredno pojačanje kluba iz Humske moglo bi da stigne iz komšiluka, odnosno iz redova Sarajeva.

Naime, portal Klix.ba prenosi da je Partizan poslao zvaničnu ponudu za kapitena Sarajeva Almedina Ziljkića, koji iza sebe ima odličnu polusezonu u kojoj je na 14 mečeva ostigao pet golova i upisao četiri asistencije.

Isti izvor navodi da se samo čeka da Sarajevo odgovori, ali ne bi bilo iznenađenje da odlični dribler, rođen 1996. godine, krene put Beograda. Reč je o levokrilnom vezisti, koji može da igra i na poziciji klasične desetke, sa epitetom jednog od najboljih igrača Premijer lige BiH u poslednjih nekoliko godina.

Pre Sarajeva Almedin Ziljkić je bio član Borca iz Banjaluke, gde je bio jedan od najboljih igrača. U BiH je igrao i za Tuzlu siti, ima iskustva iz srpske lige, pošto je bio član Novog Pazara i Donjeg Srema.

Klix.ba piše da je Partizan poslao vrlo jaku ponudu za Ziljkića, koja premašuje procenu na Transfermarktu od 600.000 evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati