Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

31. 05. 2023. 16:22 12

Novi trener Zvezde ne računa na Borjana

Barak Bahar je pre nekoliko dana zvanično stupio na kormilo šefa stručnog štaba Crvene zvezde, ali je bilo poznato da će voditi klub sa Marakane još pre dva meseca.

Kako je sam rekao, analizirao je i pratio sve u klubu i dobro je upoznat sa svime i svestan je gde su potrebna pojačanja.

Barak Bahar je po dolasku u Zvezdu obavio razgovor i sa kapitenom Milanom Borjanom, koji je nedavno podigao šesti pehar šampiona Srbije. On ga je tom prilikom obavestio da ga ne vidi kao prvog golmana i da će potražiti novog golmana za mesto "jedinice".

Borjan je od dolaska u Zvezdu neprikosnoven na golu i oborio je sve rekorde kluba po broju utakmica u Evropi, po broju uzastopnih titula i duplih kruna, ali očigledno novi trener Zvezde ima neku svoju drugačiju filozofiju.

Podsetimo, Borjan je upravo protiv Makabija iz Haife, koji je trenirao Bahar, imao kiks koji je možda Zvezdu koštao i ulaska u Ligu šampiona.

Kako saznajemo, klub se neće mešati u odluku novog trenera, koji ima odrešene ruke oko sklapanja tima, a Borjanu ostaje da se bori za mesto u timu i dokaže se Baraku Baharu da zaslužuje mesto među stativama.

Ostaje da se vidi kako će i Borjan reagovati na ovu odluku, pošto je više puta isticao da želi da igra na Svetskom prvenstvu 2026. koje će biti održano u Kanadi, gde je on kapiten reprezentacije. Ukoliko ne bude branio, nije isključeno i da potraži novi klub, kako bi bio u takmičarskoj formi do Mundijala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati