Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

06. 05. 2023. 20:06 0

Rad ispao iz Prve lige Srbije

Katastrofalno loša sezona za Rad danas je okončana na najgori mogući način za klub sa Banjice. Građevinari su porazom od Loznice i definitivno rekli svoje zbogom Prvoj ligi Srbije (3:0) i od naredne sezone će se takmičiti u Srpskoj ligi Beograd.

Sada i zvanično, klub sa stadiona "Kralj Petar II" više nema ni teoretske šanse da se sačuva, pošto je zakucan za poslednje mesto na tabeli sa 29 bodova. Prvi tim iznad zone ispadanja je Metalac, a ekipa iz Gornjeg Milanovca ima 11 bodova više, a još samo je devet u opticaju za Građevinare.

Sa druge strane, Loznica još ima nade, pošto je na tri boda od zelene zone, a mnogo će im pomoći ukoliko Sloboda sutra dobije Metalac u Gornjem Milanovcu ili barem otkine jedan bod komšijama.Golove za Lozničane danas postigli su Damnjanović u 39. i 41. minutu, kao i Komarčević u 57. minutu.

Što se tiče Vršca i Mačve, oni su danas odigrali nerešeno (2:2), a junak gostujućeg tima bio je Luka Pejović, koji je bio strelac jednog od golova za gostujući tim u 7. minutu. Samo malo kasnije su gosti duplirali prednost, da bi do kraja prvog poluvremena već bilo nerešeno, pošto su domaćini zatresli mrežu u 34. minutu i prvom minutu nadoknade

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati