Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

16. 04. 2023. 11:36 0

Stevanović: Treneri Partizana su me lagali...

Golman crno-belih Nemanja Stevanović je jedan od fudbalera sa najdužim stažom u FK Partizan, u klubu je od 2016. godine, kada ga je doveo Ivan Tomić iz Čukaričkog.

Ipak, nije imao previše prostora, retko je bio među stativama sve do dolaska Aleksandra Stanojevića.

U razgovoru za Telegraf.rs prisetio se svih trenera sa kojima je radio, a kaže da je jedini iskren bio Stanojević.

- Partizan je veliki klub, konkurencija je uvek velika i stalno su neke trzavice, to je naprosto način života. Recimo, Tomić me je doveo, ali smo sarađivali samo dva dana i on je napustio klupu. Kod Marka Nikolića sam upisao sedam utakmica uz to finale Kupa koje se i danas prepričava, a priliku sam dobio pošto se Filip Kljajić povredio... Kada "vratim film", Stanojević je bio jedini čovek koji je bio iskren od kraja. Bilo je trenera koji su me lagali, pričali jedno, a radili drugo - rekao je Stevanović.

Kako je izgledao njegov prvi razgovor sa Stanojevićem?

- Bio je to njegov prvi dan u klubu i pozvao me je na sastanak zajedno sa trenerom golmana Nemanjom Jovšićem. Rekao mi je bez ustezanja da neću braniti nijedan meč u tih prvih mesec dana, jer želi prvo da me vidi na treningu, da vidi kakav sam, pa će shodno tome doneti dalje odluke. Ustao sam i pružio mu ruku, jer sam verovao u sebe, ali sam, zbog načina na koji je sve to izgovorio, poverovao i njemu istog trenutka - rekao je Stevanović, pa dodao:

- Radio sam na treninzima veoma motivisano, posle čega me je pozvao i saopštio da će mi pružiti priliku u Kupu. Bilo je dobro, pa smo opet imali sastanak i rekao mi je da ću ponovo dobiti priliku u Kupu i ponovo je bilo dobro. Novi sastanak - dobiću prostora i u prvenstvu i tek to mi je dalo krila. Mislim da je prelomni momenat bio odbranjeni jedanaesterac u Subotici, u nadoknadi vremena, gde smo sačuvali pobedu i, ispostavilo se, započeli dugu seriju pobeda. Izborio sam se za njegovo poverenje, ali je to bilo uzajamno, zato sam bio spreman da idem i u "vatru” za njega" - rekao je Stevanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati