Fudbal

Direktno.rs

22. 03. 2023. 08:47 0

Real optužio sudiju za KRAĐU protiv Barselone

Fudbaleri Barselone savladali su Real sa 2:1 i tako mu pobegli na 12 bodova prednosti 12 kola pre kraja Primere. Nekoliko dana nakon te utakmice se i dalje vode diskusije, u centru pažnje su priče da li je kraljevski klub na tom meču oštećen. U Madridu nemaju nikakvu dilemu da su pokradeni.

Glavni sudija meča Rikardo de Burgos Bengoečea je delio pravdu na tom susretu, a čak je i klupska televizija Reala objavila četiri minuta snimka na kojima se, prema njihovom mišljenju, vide sve situacije u kojima je Real oštećen.

Pritom su ga javno optužili za pristrasnost, a ovo se opisuje kao veliki skandal u španskom fudbalu.

- Nas ništa ne iznenađuje vezano za sudiju koji svojim greškama uvek šteti Madridu. Znali smo to. Kad sudi De Burgos Bengoečea, uvek igramo protiv dvanaestorice - navodi se u tekstu "Sporta" od izvora iz Reala.

Klupska televizija Reala je navela da je sudija radio na štetu kluba "zajedno sa vernim štitonošom u VAR sobi Sezarom Sotom Gradom", te da su njih dvojica preuzeli potpunu kontrolu "kako bi Real udaljili od bilo kakve šanse da se bori za titulu".

Sudiju su optužili i da je svaka odluka bila na štetu Madriđana.

Naveli su i primere da je Serđi Roberto trebalo da dobije žuti karton u 15. minutu, te da je sudija posle propustio šansu da sakncioniše i Roberta Levandovskog.

- Kriterijum mu je zavisio od toga koji dres igrač nosi - rekli su oni i istakli da ni Gavi nije dobio žuti karton zbog prekršaja.

Sport je naveo još nekoliko detalja.

- Dvojica sudija imala su zadatak da izbace Real Madrid iz borbe za osvajanje lige. De Burgos i Soto Grado nisu propustili da iskoriste priliku da to urade - prenosi Sport navode iz analize, koja ističe poništen gol Marka Asensija iz 81. minuta.

- Svoju odluku opravdali su nekim crtama, povlačeći ih centimetar ovde ili onde, po oku, kako im je odgovaralo - tvrdi se i zaključuje:

- Da bi uništili naše snove, priznali su Kesijev gol nakon očiglednog prekršaja Levandovskog nad Karvahalom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati