Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

18. 03. 2023. 22:30 1

Zvezdin novi napadač udario rivala glavom (VIDEO)

Fudbaleri Slavije iz Praga remizirali su sa Slovanom iz Libereca (2:2), a centralna figura meča bio je novi napadač Crvene zvezde Piter Olajinka.

On je u prvom poluvremenu postigao pogodak kojim je Slaviji doneo izjednačenje, a onda je pred sam kraju utakmice, verovatno izrevoltiran činjenicom da njegova ekipa nema prednost napravio veliku glupost.On je nakon jednog duela ostao da leži na travi, a onda je ustao i glavom udario protivničkog fudbalera, što je odmah dalo povod glavnom sudiji meča da ga pošalje u svlačionicu pre vremena.

Olajinka je nigerijski fudbaler koji će se od leta preseliti na stadion Rajko Mitić i biti jedna od glavnih uzdanica šampiona Srbije u bitkama u Ligi šampiona. Međutim, deluje da će morati da poradi na ponašanju ako želi da se nametne treneru Milošu Milojeviću.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati