Fudbal

Direktno.rs

16. 03. 2023. 23:52 0

Sporting izbacio Arsenal iz Evrope!

Fudbaleri Sportinga iz Lisabona plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope pošto su u Londonu eliminisali Arsenal posle boljeg izvođenja penala.

Prvi meč završen je 2:2, u drugoj utakmici je bilo 1:1 posle 120 minuta, da bi u jedanaestercima bilo 5:4, pošto je penal Martineliju uspeo da odbrani Adan.

Remi u Lisabonu značio je da timovi praktično počinju ispočetka, a domaćin je ovoga puta bolju igru krunisao golom u 19. minutu, kada je Granit Džaka natrčao na odbijenu loptu i sproveo je u mrežu.

Do odlaska na odmor, priliku je imao i Žezus čiji je udarac lako odbranio Adan, da bismo u nastavku meča videli fantastičan pogodak.

Igrao se 62. minut, kada je vezista "lavova" Pedro Gonsalveš zategao sa više od 40 metara i nestvarnim udarcem lobovao Ramsdejla.

Sporting je iskoristio momentum, Paulinjov udarac završio je van gola, dok je udarac Edvardsa Ramsdejl uspeo da odbrani.

Pobednika nije bilo, usledili su produžeci u kojima se istakao Adan odbranama Trosaru i Gabrijelu, a Sporting je meč okončao sa igračem manje posle isključenja Ugartea.

Usledili su penali, precizni su bili svi do Gabrijela Martinelija kojem je Adan pročitao nameru, pa je Sporting posle velike bitke uspeo da eliminiše Arsenal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati