Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

02. 02. 2023. 18:48 15

Nemanja Vidić od marta novi predsednik FSS!

Sve je izvesnije - Nemanja Vidić preuzeće od marta brigu o srpskom fudbalu. I to kao predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Poslednjih dana otklonjena je još jedna administrativna brana Vidićeve kandidature. Bivši kapiten državnog tima postao je i zvanično član Skupštine Fudbalskog saveza Srbije!

Zvanično, saznaje Sport klub, kao delegat Jedinstva sa Uba! Poslednje informacije s lica mesta skoro do poslednjeg bore skiciraju foto-robot budućeg predsednika FSS.

Imenovanje Vidića u skupštinski saziv prvi je preduslov ozvaničenja predsedničke kandidature. Bivši reprezentativac naći će se na spisku 85 delegata i staviti do znanja da hoće u predsedničku kancelariju na Terazije 35. Ipak…Činjenica da podrška stiže iz ubskog Jedinstva, prvoligaša sa posebnim autoritetom u domaćim fudbalskim okvirima, istovremeno, potvrdjuje da su Vidićeve šanse više nego dobre. Ubljani imaju naglešen uticaj u skupštinskom sazivu i svaki signal iz grada i Jedinstva ima specifičnu težinu.

Napokon, prvoligaš iz Tamnave uživa i ogromnu podršku Nemanje Matića, što automatski jača izborne šanse njegovog imenjaka, Vidića.

Prema saznanjima Sport kluba konačan korak u naporima Nemanje Vidića da preuzme glavnu ulogu u sistemu FSS, očekuje se oko Sretenja. Kako vreme odmiče, sve je izvesnije – Nemanja Vidić biće predsednik FSS!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati