Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

25. 01. 2023. 22:54 0

Junajted korak bliže trofeju posle šest godina

Fudbaleri Mančester junajted pobedili su Notingem Forest u gostima, u prvom polufinalnom meču Liga kupa rezultatom 3:0. Junajted je korak bliže finalu i prvom trofeju, koga su poslednji put osvojili 2017. godine. To je bilo u Liga kupu kada su u borbi za pehar bili bolji od Sautemptona i u Ligi Evrope posle pobede nad Ajaksom.

"Đavoli" su došli do gola već u šestom minutu. Rašford je predriblao celu odbranu Notingem Foresta i lako stigao do gola Henesija i zatresao mrežu. Dvadesetak minuta kasnije, Forest je postigao gol iz brze akcije, ali poništen je zbog ofsajda.

Mančester je u pravo vreme postigao svoj drugi pogodak. Antoni je šutirao, Henesi je odbranio ovaj nalet, ali je odbitak pokupio Veghorst, koji je u Mančester došao u ovom prelaznom roku.

Nije bilo velikih prilika po povratku na teren, energija je pala kod oba tima. Oba trenera su dosta menjala, pogotov Ten Hag, uveo je neke mlade igrače i polako zatvarao meč. U 79. minutu Pelistri je pokušao po desnoj strani, centrirao je Veghorstu, ali Holanđanin nije bio dovoljno precizan da postigne još jedan gol.Tačku na meč stavio je Bruno u 89. minutu. Bio je praktično sam pred golom i lako postigao pogodak.

Revanš ova dva tima igra se 1. februara kada će domaćin biti Mančester junajted na "Old trafordu".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati