Fudbal

Direktno.rs

05. 01. 2023. 07:00 0

Aguero stigao na aerodrom, a dete zaboravio u stanu

Film "Sam u kući", barem jedan deo, skoro su svi pogledali. Scene iz filma sada su se dogodile u stvarnosti. Da, moguće je doći na avion i zaboraviti dete kod kuće, a upravo to je uradio proslavljeni argentinski fudbaler Serhio Aguero.

Bivši argentinski fudbaler ispričao je zanimljivu priču o tome kako je njegov 13-godišnji sin Benhamin zamalo ostao sam u Kataru.

Radost posle pobede protiv Francuske u finalu bila je tolika da je Aguero u ushićenju zaboravio sina kada je kreuo na let za Argentinu.

- Rekli su mi da požurim jer avion poleće, pa sam rekao dečaku: "'Ajde, idemo. Uzmi pasoš i sve ostalo što ti treba". Stigao sam na avion reprezentacije, a kada sam stigao - shvatio sam da je moj dečak ostao u stanu. Nisam mogao da ga ostavim tamo - rekao je Aguero i dodao:

- Nazvao sam Benhu i rekao mu da ću se vratiti po njega. Bio sam toliko uzbuđen da sam sve zaboravio - rekao je Aguero.

Zaista, pomalo neverovatna priča, ali se na kraju sve dobro završilo i mali Benhamin nije ostao sam 14.000 kilometara udaljen od kuće u Argentini.

Inače, na putu za Katar Aguero je imao još jednu zanimljivu scenu u avionu, a za to su zaslužni navijači Brazila.

Definitivno mu, kao fudbaleru Argentine, nije bilo lako da leti i sluša pesmu brazilskih navijača, inače najvećih rivala Argentine.

Serhio Aguero se na kraju okitio zlatom jer je pre finala registrovan kao jedan od pomoćnih trenera selektora Lionela Skalonija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati