Fudbal

[ Izvor: Sportsport.ba ]

23. 11. 2022. 06:00 5

Nerealne scene na tribinama: Ovo se ne pamti (VIDEO)

Saudijska Arabija kreirala je veličanstvenu pobedu nad selekcijom Argentine od 2:1, a Saudijci su oduševili svet zaista nestvarnom borbom kojom su pokupili brojne simpatije. Ipak, ono što se dešavalo na tribinama nešto je što se ne pamti na Svetskim prvenstvima.

Saudijska Arabija napravila je senzaciju za pamćenje. Uspeli su da okrenu veliku Argentinu i pobede jedne od najvećih favorita za osvajanje Mundijala. Nerealne scene viđene su na terenu "Lusail" stadiona. Saudijci su se bacali na glavu, ginuli su za svaku loptu, a to im se na kraju isplatilo i priredili su čudo neviđeno.
Ova selekcija imala je i nestvarnu podršku s tribina. Oko 30.000 navijača bodrilo je svaki potez svoje reprezentacije na terenu. Svako uklizavanje, zaustavljanje napada, apsolutno sve su pomno pratili i nagrađivali su svoje igrače ovacijama. Iako Argentinci važe za vatrene navijače, Saudijci su ih pregazili i ovi se nisu čuli na tribinama stadiona u Dohi.Saudijci su pokazali neverovatno navijanje i ovo je zaista nešto što čovek ne doživi često. Na kraju je stigla velika nagrada. Njihova selekcija pobedila je veliku Argentinu i napravila je jedno od najvećih iznenađenja svih vremena na Mundijalima.
"Gaučosi" sigurno nisu očekivali ovakav početak u Kataru, posebno kada se zna da su proglašeni drugim favoritom turnira. Juče su bili daleko od svetskog vrha. Saudijska Arabija je pokazala kako se gine na terenu, a Argentina je u ozbiljnoj nevolji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati