Fudbal

Direktno.rs

06. 10. 2022. 22:34 0

Trener Ferencvaroša besan, napustio konferenciju

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da savladaju Ferencvaroš sa 4:1 u trećem kolu grupne faze Lige Evrope. Meč je prošao u poprilično lepršavoj igri crveno-belih, što je i iznerviralo trenera mađarske ekipe, Stanislava Čerčesova.

Ruski trener je imao specifičnu konferenciju za medije. Kao prvo, ono što je bilo zanimljivo jeste to da je ruski trener mađarskim novinarima odgovarao na nemačkom jeziku, dok je to portparol sve prevodio. Pitanja su bila poprilično duga, dok su odgovori bili izuzetno kratki.

- To je sve fudbal, zasluženo smo izgubili. Do prvog gola smo bili u dobroj situaciji, penal nas je poremetio. Moramo da analiziramo i idemo dalje. Kada pogledamo današnju utakmicu, sve mora da se popravi - rekao je Čerčesov, pre nego što se osvrnuo i na igru Crvene zvezde.

- Što se tiče igre Ferenca, potpuno smo stali posle 1:0. Dešava se da ekipa primi gol, ali posle toga mora da se podigne. Mi smo potpuno stali, morali smo mnogo kompaktnije i timski da igramo. Zvezda je igrala onako kako sam pretpostavio, mnogo su bolji ofanzivno nego u defanzivi. Nismo smeli da im ostavimo toliko prostora.

Trener Fradija je potom govorio i o navijačima, dok se osvrnuo i na to šta je potrebno za pobedu u revanšu, dok je pohvalio i navijače.

- Danas su navijači bili bolji nego ekipa na terenu. Prvo ćemo da se koncentrišemo i da sačekamo Debercin, tu očekujemo 20.000 navijača. Imaće priliku da uvežbaju atmosferu i da se zajedno pripremimo za revanš i ono što nas očekuje. Jeste, bolje je reći i ono što sam uradio jeste to da sam rekao igračima u svlačionici.

Na kraju, Čerčesova su i iznervirali novinari iz Mađarske. Tokom pitanja, Čerčesov je odmah odgovorio na engleskom rekavši da oni postavljaju pitanja čak 20 minuta, dok je njemu potrebno samo nekoliko sekundi da on odgovori. Potom je rekao jednu rečenicu i uz "Aufiderzen" napustio konferenciju.

- Moje je da pripremim ekipu, treba ovo da zaboravim, da pripremim i da idemo dalje

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati