Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

30. 06. 2022. 20:33 0

Prvi poraz Zvezde na pripremama

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na pripremama u Sloveniji od ekipe Kopra rezultatom 1:0. Zvezda je nastupila u manje-više najjačem sastavu, s tim da je nedostajao klasični špic igrač, bilo Ohi ili Pavkov i to se osetilo u ovom meču. Prvo poluvreme okončano je bez golova, a najveće pretnje po gol ekipe Kopra bili su pokušaji Srnića sa dvadesetak metara i Ivanića iz mnogo bolje pozicije u kaznenom prostoru, ali je oba puta golman Golubović odlično reagovao.

U poluvremenu je trener Crvene zvezde Dejan Stanković izvršio treću izmenu, igru su napustili Rodić, Kangva i Bukari, a umesto njih priliku su dobili Gobeljić, Ibrahim i Ben.

Ali, slovenački tim je vrlo brzo stigao do vodećeg pogotka.
Igrao se 51. minut meča, Andrej Kotnik je započeo akciju Kopra na levoj strani, pa odmah ušao u sredinu, Osui ga je lepo uposlio na dvadesetak metara od Zvezdinog gola, odakle je Kotnik uputio snažan i precizan udarac u donji desni ugao Borjanovog gola - 1:0 za Koper. Tri minuta kasnije mogla je Zvezda do izjednačenja, kada je Ben umalo iznenadio istrčalog golmana, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

Ben je i u 70. minutu bio u dobroj prilici, imao je otvoren put ka golu, ali ga je jedan protivnički igrač stigao u kaznenom prostoru, uklizao i oborio, ali nije bilo penala, jer je startovao na loptu. Mogla je ekipa Kopra da potvrdi pobedu u 85. minutu kada kje Sise odlično šutirao iskosa sa leve strane, ali je Zvezdin rezervni golman Popović odlično reagovao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati