Fudbal

Direktno.rs

25. 04. 2022. 09:54 1

Najgora liga na svetu: Pucnji, laseri, mravinjak na tribinama...

Fudbal je najpopularnija igra na svetu i nekad zna da se igra u nemogućim uslovima. I dok su Evropljani navikli donekle na miran i civilizovan fudbal, na nekim drugim kontinentima fudbal se igra u nemogućim uslovima.

Ukoliko je vjrovati poslednjim snimcima koji stižu iz Iraka, prvenstvo te zemlje je verovatno najgora liga za igrau. Dešavanja sa utakmice su bili sve osim nalik fudbalskoj atmosferi. Laseri su sevali sa svih strana, na teren su ubacivane petarde, golman je gađan raznim predmetima, ali prekida nije bilo...

Igra bi bila zaustavljena na nekoliko momenata pa bi se sve brzo nastavilo kao da se ništa nije desilo. Bilo je to na susretu između ekipa Zakho - Al Kahraba.

Domaćin je bila ekipa Zakha i igralo se u pakelnoj atmosferi pred 25.000 gledalaca. Navijači domaćih su učinili da se gosti osećaju zaista kao u paklu. Golman je tokom celog meča bio na meti hiljade lasera, petardi i raznoraznih predmeta. Žalio se u nekoliko navrata sudiji, ali pomoći mu nije bilo. Jednostavno morao je da trpi.

Gosti su poveli u 77. minutu kada je pogodio Mostafa Ala. Skinuo je dres i počeo da slavi, nakon čega je nastala ludnica pošto su ga domaći navijači gađali vatrometom. Završeno je 0:1.

Kad je odsviran kraj nastalo je totalno ludilo - gostujući igrači su uspeli da pobegnu u svlačionice. Na teren je utrčalo hiljade domaćih pristalica koji su tražili svoju pravdu.

FS Iraka je odmah kaznio Zakho i to žestoko. Do kraja sezone neće moći da igra na svom stadionu a njihovim navijačima je zabranjen odlazak na gostovanja. Stigla je i novčana kazna u iznosu od 10 miliona iračkih dinara, odnosno nešto više od 6.000 evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati