Fudbal

Direktno.rs

20. 04. 2022. 17:48 0

Ivanić het-trikom vodio Zvezdu do pobede

Crvena zvezda slavila je u Bačkoj Topoli protiv TSC ubedljivo 4:0 u meču drugog kola plej-ofa Superlige i tako sačuvala prvu poziciju na tabeli.


Dve će teme biti glavne kada se bude pričalo o utakmici, koja je trebalo da bude jedan od derbija kola. Prva u svakom smislu sjajan, retko viđen ambijent kada su utakmice Superlige u pitanju, u Bačkoj Topoli. Ultra moderno zdanje, besprekoran travnati tepih i 3.500 – 4.000 gledalaca pobrinuli su se da bude pravo uživanje gledanje prvenstvene utakmice.

A druga je fenomenalna partija Mirka Ivanića. Zvezdin vezista bio je najzaslužniji za izuzetno važnu pobedu postigavši het-trik. Seriju golova otvorio je u 16. minutu. Posle sjajnog solo prodora Aleksandra Kataija, Zvezdinoj četvorki nije bilo teško da sa par metara poslužen na tacni, zatrese mrežu. Na 2:0 isti igrač je povisio posle sjajne asistencije Kange u 64. minutu. A het-trik je kompletirao praktično u sledećem napadu u 67. minutu.

Konačan rezultat postavio je El Fardu Ben u 72. minutu. Ovom pobedom Crvena zvezda je otišla na +5 u odnosu na Partizan, koji tek treba da odigra drugu utakmicu u plej-ofu.

Znatno neizvesnije, ali i nesadržajnije, bilo je u Novom Sadu na utakmici plej-auta. Proleter i Radnik podelili su bodove, odigravši bez golova. Na taj način razlika između dve ekipe, Radnika lidera plej-auta i Proletera prvog ispod crte, koji bi po sadašnjem stanju na tabeli išao u baraž, iznosi i dalje sedam bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati