Fudbal

Direktno.rs

19. 01. 2022. 22:41 0

Totenhem do pobede golovima u 95. i 97. minutu!

Fudbaleri Totenhema ostvarili su veličanstvenu pobedu protiv Lestera 3:2 zahvaljujući golovima dvostrukog strelca Stivena Bergvajna duboko u sudijskoj nadoknadi vremena, budući da je Holanđanin preokrenuo pogocima u 95. i 97. minutu.

Lester je poveo u 24. minutu golom mladog afričkog napadača Patsona Dake, koji je uz dosta sreće poslao loptu u mrežu gostiju.

Prethodno je odlično kombinovao sa kolegom iz napada Lukmanom i Loris nije imao sreće da osujeti ovaj dobar napad Lestera.

Domaćin je ovim golom prekinuo nalet dobre igre Totenhema koji je prvu ozbiljniju priliku imao preko Harija Kejna u 19. minutu kada je Englez pogodio prečku, a nedugo zatim i Lukasa Moure i Dejvisona Sančeza.

Do kraja poluvremena pokušao je i Džejms Medison, međutim nije uspeo da duplira prednost. Taj promaša je kaznio Hari Kejn, koji je izjednačio u 38. minutu. To je učinio nakon sjajnog solo prodora i lažnjaka, a lopta se posle udarca od stative odbila u mrežu.

Isti igrač je do kraja poluvremena mogao da donese i preokret, ali je Kasper Šmajhel bio na pravom mestu.

U nastavku meča Medison je odlično pokušao na isteku jednog sata igre, a na drugoj strani je uzvratio Tanganga.

Sledeći su se ipak radovali domaći, koji su do novog vođstva stigli u 76. minutu zahvaljujući golu Medisona nakon čijeg šuta je lopta promenila smer prevarivši Lorisa.

Delovalo je da će bodovi ostati u Lesteru, a onda je na scenu stupio Bergvajn, za kojeg je izuzetno bio zainteresovan Ajaks u ovom prelaznom roku.

Najpre je pogodio u petom minutu nadoknade za izjednačenje, a potom i dva minuta kasnije za potpuni preokret.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati