Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sportske novosti ]

02. 01. 2022. 12:13 0

BOMBA Dinamo dogovorio najveći transfer u istoriji

Velika saga oko novog pojačanja Dinama iz Zagreba, po svemu sudeći, dobiće svoj epilog jer kako javljaju mediji iz Hrvatske, najveći transfer na ovim prostorima je završen.

Danima se pisalo o dolasku Argentinca Martina Ohede iz Godoj Kruza u Zagreb, a on je konačno završen i Dinamo je, po ko zna koji put, oborio rekode kada je visina transfera u pitanju jer će za njegovo dovođenje klub iz Zagreba platiti 5,3 miliona evra.

Na ovaj način Oheda postaje najskuplji igrač u istoriji "modrih", pošto je prethodni rekord držao Marko Rog, za koga je Dinamo svojevremeno izdvojio pet miliona evra.

- Sve je rešeno, pali su svi mogući dogovori između igrača i Dinama, skopljen je i dogovor hrvatskog prvaka sa Ohedinim klubom. Ostaje još samo potpis na višegodišnji ugovor. Transfer je 99 odsto završen. Onaj "jedan odsto" je samo formalnost. "Modri" su uspeli da smanje početnu cenu koja je iznosila 6.000.000 - stoji u tekstu Sportskih novosti.

Inače, Martin Oheda je ove sezone odigrao 23 meča za Godoj, postigao je 12 i namestio tri gola.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati