Fudbal

Direktno.rs

04. 12. 2021. 21:38 18

Protiv Vučića! Kakva je sad sudbina Ivanića u Zvezdi?

Mali je broj javnih ličnosti i sportista koji su odlučili da se osmele i da se suprotstave režimu. Jedan od onih koji ulaze u taj mali broj jeste Mirko Ivanić, najbolji fudbaler Crvene zvezde, koji je podržao proteste protiv Rio Tinta i Vučićevog režima, pa će sada biti vrlo zanimljivo kako će uprava crveno-belih, navijači i režimski mediji da se ponašaju prema vezisti aktuelnog šampiona.

U Zvezdi smo do sada imali zid ćutanja kada je reč oglašavanje o društvenim temama, pa je takav bio slučaj i prilikom pobune protiv Vučića. Međutim, zid ćutanja je srušio Ivanić, koji se danas oglasio na Instagramu, gde je podelio sliku sa protesta i reku ljudi na Gazeli, čime je jasno pružio podršku narodnom buntu.

Sada ostaje da se vidi kako će se ponašati u klubu prema najboljem igraču. Ako pitate navijače crveno-belih na društvenim mrežama, dileme nema, pa su se duhoviti komentari ređali na Fejsbuku.

- Ivanić na transfer listi u januaru, kvota 1,01 - navodi se na Fejsbuk stranici Dnevne doze prosečnog zvjezdaša, dok se ispod komentari samo ređaju.

- Terza kadar nevera.

- Doživeće sudbinu Hakana Šukura - aludirao je jedan navijač na ono što je proživeo legendarni turski as nakon što se suprostavio diktatoru Redžepu Tajipu Erdoganu.

- Ode Mirko k'o da ga nije bilo... Terzinjo trenutno u kancelariji u jednoj ruci drži vođinu sliku, u drugoj čašu vode sa šećerom.

- Da je sreće Terzu na transfer listu da "metnemo".

- Mislio sam da ne mogu više da ga gotivim. Mogu.

- I nama će trebati jedno 100 godina da okajemo grehe zbog one slike na zidu u našim kancelarijama.

- Ne glupiraj se Ivaniću, neće Vučić da uđe u avion da vam poželi sreću za Portugaliju.

- Ima li ko da hakuje Gobeljin profil.

- Duh koji lebdi odmrmorio svoje.

- Kad se Terza uhvati demagogije, pa kad nađu oružje na Marakani, pa ide ekskluzivno na INformeru. ŠOKANTNO: Ivanić uzeo pare od Šolaka! PLAN: Likvidacija Zvezdana Terzića. DRŽAVO REAGUJ.

Dakle, navijači Crvene zvezde su duhovito reagovali na objavu Mirka Ivanića, ali se među svim ovim komentarima može zaključiti da podržavaju ovaj njegov javni istup. Da li će se to svideti članovima uprave i kako će reagovati, saznaćemo u danima koji su pred nama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati