Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sportsport.ba ]

21. 09. 2021. 22:14 0

TENZIJE Navijači Veleža prekinuli meč u Mostaru

Utakmica između Veleža i Borca prekinuta je u 81. minutu, kada su navijači tima iz Mostara utrčali na teren, a sve to nakon drugog gola Banjalučana.

Meč je protekao u dosta nervoznom tonu sa puno tenzija kako na terenu, tako i na tribinama, ali su na kraju gosti bili ti koji su odneli tri boda.

Velež je bolje otvorio susret i prvi zapretio preko Vehabovića i Zubanovića, čiji je udarac ispred gol crte zaustavio Mols.

Igrao se 37. minut kada je Borac poveo. Nakon jednog duela Moraitisa i Isića, glavni sudija, čini se prestrogo pokazuje prekršaj za goste, a Vranješ namešta loptu i majstorski pogađa za vođstvo Borca. Odmah su "rođeni" pokušali da iskoriste slavlje gostiju, krenuli su sa centra, ali Topalović ih je vratio na "početni položaj". Nakon toga su ponovo usledili veliki protesti domaćih igrača i navijača.

U jednom je trenutku moralo je da reaguje i obezbeđenje kako bi sudijsku trojku predvođenu arbitrom Sabrijom Topalovićem sprovelo do svlačionice, a dok su izlazili stadionom orilo se "lopovi, lopovi", piše Sportsport.ba.

Nastavak meča doneo je manje-više dominaciju Veleža, koji je pokušavao preko Ćosića i Radovića, čiji su udarci za malo otišli pored gola Pavlovića.

Sa druge strane, Borac se uglavnom orijentisao na odbranu svog gola u čemu su na kraju i uspeli. Do kraja Borac je došao do još jednog gola.

Drugi pogodak večeras postigao je Stojan Vranješ, koji je izbio sam ispred Bogdanovića i rutinski ga matirao u 81. minutu utakmice.

Nakon tog gola navijači Veleža su uleteli na teren zbog čega je susret prekinut.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati