Fudbal

[ Izvor: Meridian sport ]

24. 07. 2021. 14:05 1

Banjak preti Zvezdi: Daću gol i u Beogradu!

Fudbalere Crvene zvezde u Almatiju je "u crno zavio" doskorašnji štoper Partizana Maki Banjak. Kamerunac je u aktuelnom prelaznom roku pojačao Kairat i odmah pokazao da će biti veliko pojačanje za tim iz Kazahstana, koji je za njegove usluge platio 500.000 evra crno-belima.

Banjak je bio strelac pobedonosnog gola na Centralnom stadionu (2:1) u meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a u razgovoru za Meridian sport najavio je da planira da i u Beogradu probuši mrežu Milana Borjana.

Kako je istakao, posebno mu e drago što je baš on bio strelac pobendičkog gola i nada se da će to ponoviti i u Beogradu.

- Veoma sam srećan što sam postigao gol. Posebno jer sam ja bivši igrač Partizana i svi znamo o kakvom se rivalstvu radi. A, posebno mi je drago sto sam postigao gol za pobedu, jer sam imao teret toga što nisam igrao u finalu Kupa prošle sezone - kaže Banjak i dodaje:

- Nadam se da ću uspeti da postignem još jedan gol u Beogradu, videćemo još - jasan je Banjak!

Kada se radi o novom klubu, Banjak ističe da je veoma zadovojlan novim uslovima i saigračima.

– Srećan sam u Kairatu. Ljudi su veoma prijatni prema meni i čine da se dobro osećam. Obezbedili su mi sve, tako da samo mogu da se koncentrišem na fudbal i ništa više.

Međutim, ne žali mnogo za Partizanom.

- Nemam razloga da se kajem, moja porodica i ja smo zadovoljni. Partizanu želim sve najbolje i što bolje uspehe, a ja uvek gledam samo napred - zaključio je Banjak razgovor za Meridian sport.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati