Fudbal

S. I.

26. 06. 2021. 17:38 0

Severna Makedonija ima novog selektora

Severna Makedonija je posle najvećeg uspeha u istoriji, igranja na EURO 2020. promenila najuspešnijeg selekora.

Igor Angelovski, poznatiji u fudbalskom svetu kao "Mrme", sam se povukao posle eliminacije sa EURO bez obzira što se ova mala zemlja nije loše pokazala iako je doživela sva tri poraza u grupi.

Angelovski je od decembra prošle godine u tihom ratu sa rukovodstvom koje je želelo da ga smeni, pa je sam povukao potez. Novi selektor je Blagoja Bobi Milevski, doskorašnji selektor mlade selekcije, koji je sa Elmazom, Bardijem, Muslijuom pre četiri godine igrao na završnom prvenstvu Evrope za igrače do 21 godine.

- Dali smo poverenje Milevskom zbog etike, radnih navika i pobedničkog karaktera. On je čovek koji je promenio krvotok makedonskog fudbala, stvorio je neverovatnu grupu igrača koja je igrala već na dva evropska prvenstva - rekao je predsednik FS Makedonije Mumamed Sejdini.

Za selektora mlade reprezentacije Makedonije izabran je nekadašnji vezista Crvene zvezde Dragi Kanatlarovski, doskorašnji selektor omladinske selekcije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati