Fudbal

Direktno.rs

11. 05. 2021. 18:01 0

LALATOVIĆ ODLAZI Đorđević blizu Vojvodine

Nenad Lalatović i zvanično neće dobiti novi ugovor u Vojvodini, a kako ističu pouzdani izvori iz Novog Sada, naslediće ga Slavoljub Đorđević.

Mladi trener se odlično snašao u Radniku iz Surdulice, dugu sezonu punu izazova je na veoma kvalitetan način odradio, a uz to njegov tim je igrao veoma dobro, ispao je u polufinalu kupa Srbije od Crvene zvezde u veoma napetom meču (2:1).

Potencijal nekadašnjeg štopera Crvene zvezde odlično poznaje i sportski direktor Milan Kosanović, koji je u Omladinskoj školi beogradskih crveno-belih imao priliku da sarađuje sa njim i da mu bude neka vrsta podrške i mentora na samom početku.

Đorđević je predlog struke, videćemo kako će glasati Izvršni odbor Novosađana, ali se pre svega uklapa koncepcijski u politiku kluba, koja želi da tim razvijan na konto mladih igrača iz sopstvene škole. Slavoljub je prošao dobar trenerski put radeći u Omladinskoj školi Crvene zvezde, voli da radi sa mladima, a u Ligi šampiona za mlade je igrao u četvrtfinalu pre dve sezone, što je najveće dostignuće srpskog fudbala.

Nenad Lalatović odlazi sa oreolom trenera sa najboljom statistikom i najviše pobeda uz trofej Kupa Srbije. Da li će u Rad ili inostranstvo, znaće se ubrzo. Isto tako, klub će napustiti šestorica igrača kojima ističu ugovori, na čelu sa Nikolom Drinčićem, Sinišom Saničaninom, Aranđelom Stojkovićem, Bralićem...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati