Fudbal

[ Izvor: ftbl.serbia ]

12. 05. 2021. 09:47 0

KRALJEVO Nema Sloge u PLS, nema ni novog stadiona

Kraljevo neće u skorije vreme dobiti novi, moderan fudbalski stadion po UEFA standardima jer su gradski oci projektovani novac za ovu svrhu preusmerili na borbu protiv koronavirusa. A, i nemaju zbog čega da žure sa izgradnjom jer Sloga nije opstala u Prvoj ligi Srbije, pa joj moderan stadion ni ne treba u ovom trenutku.

Kako prenosi "ftbl.serbia", iako je trebalo da se krene u martu, radovi na izgradnji novog stadiona u Kraljevu još nisu počeli. Ugovor je ranije potpisan i rešeni su svi imovinsko-pravni odnosi, međutim svi fondovi su usmereni na borbu protiv korone.

Kada se steknu uslovi (a, kada će to biti, ne zna se) krenuće se sa izgradnjom potpuno novog stadiona i to na prostoru gde se svojevremeno nalazio sportski centar Magnohrom. Stadion će imati kapacitet od 8.057 gledalaca, 112 mesta za novinare, kao i teren sa veštačkom travom, vrhunskog kvaliteta, dimenzija 105x68 metara, po standardima UEFA i FIFA.

Stadion neće pripadati ni jednom klubu, već će biti gradski i njime će upravljati lokalna samouprava. Predviđeni, okvirni rok za završetak radova je oko 400 dana, prenosi "ftbl.serbia".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati