Fudbal

Direktno.rs

08. 05. 2021. 22:25 7

Stanković: Trebalo da dobijemo Rad sa 7:2

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju (18.45 časova) dočekuju Zlatibor na stadionu "Rajko Mitić" u 36. kolu Superlige Srbije.

Titula je odavno osvojena, ali je pred fudbalerima crveno-belih obaveza da pošteno privedu sezonu kraju.

- Nadam se efikasnoj i otvorenoj utakmici. Imamo cilj da se dobro pripremimo i budemo spremni do 25. maja, da svako stigne i da odmori, ali i da odigra onoliko minuta koliko je potrebno da bude u perfektnoj formi za finale kupa - rekao je Stanković za klupsku teelviziju.

Trener crveno-belih je dodao da je svaki meč izazov za njegovu ekipu.

- Svaka utakmica je test za sve nas, da li smo dostojni dresa ili nismo, bar ja tako gledam na život u Crvenoj zvezdi, jer je ona ispred svih i niko ne sme da se šali sa ovim dresom i da ga potcenjuje. Alergičan sam na to i prvi sam tu da reagujem, za sada sve ide kako treba, momci daju maksimum, ove sezone su se dali stopostotno i rezultati se vide - rekao je Deki i dodao:

- Ovo je istorijska godina za Crvenu zvezdu zahvaljujući njima. Evropa, prvenstvo, imamo mogućnost da osvojimo duplu krunu, tako da smo izvukli maksimum iz ove sezone.

Na pitanje šta je rekao igračima posle završetka utakmice s Radom (2:2), Stanković odgovara:

- Meni je svaka utakmica ista, nebitno protiv koga igram, da li je to Rad, Partizan, Javor, Napredak u svakoj utakmici idem na pobedu i da uzmem tri boda. Momcima nisam ništa rekao, bilo je pada koncentracije i kazne te stignu - rekao je strateg crveno-belih i zaključio:

- Od utakmice koja je trebalo da se završi 2:7 do nerešenog rezultata. Nemam šta da im zamerim, imali smo pregršt šansi, brojevi to takođe govore, dosta golova smo mogli da postignemo. Idemo dalje to je samo tek treći nerešen rezultat ove godine za Crvenu zvezdu, mislim da je sve ostalo glupo komentarisati - zaključio je Dejan Stanković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati