Fudbal

Direktno.rs

22. 04. 2021. 20:39 18

Direktor Zvezde drži "svoga" Vučića na zidu (FOTO)

Koliko je idolopoklonstvo prema Aleksandru Vučiću uzelo maha u Srbiji, svedoči i slika naprednjačkog vođe u kancelariji generalnog direktora FK Crvena zvezda, Zvezdana Terzića, i to na dva mesta. I laiku je jasno da je Srbija vraćena u doba najcrnjeg kulta ličnosti vladara, kakvi mogu danas da se sretnu samo u totalitarnim državama.

Koliko je danas važno za uspeh imati naklonost Aleksandra Vučića, svedoči i ovaj gest generalnog direktora FK Crvena zvezda, koji je odlučio da svoju kancelariju "ukrasi" portretima naprednjačkog lidera, koji je alfa i omega srpskog fudbala, ali i svega ostalog u današnjoj Srbiji.

Shvata Terzić da samo Vučićevom naklonošću može da prosperira, te je na ovaj način želeo da pokaže kako je na "pravovernoj" političkoj liniji. Treba podsetiti da je nedavno ponovo otkazano suđenje Terziću, na koje se čekalo četiri godine, zbog optužbi da je nezakonito prisvajao novac od transfera fudbalera OFK Beograda u periodu od 1998. do 2006. godine. Da li je ovo način da se zahvali Vučiću za takvo dobročinstvo, ostaje da se vidi.
Interesantno je da su vest o ovome preneli i režimski tabloidi Informer i Alo, što se može videti ukucavanjem Terzićevog imena u pretraživač, ali kada pokušate da otvorite vest, može se videti da je ona povučena. Alo je preneo vest pod naslovom "Zvezdan Terzić otvorio vrata svoje kancelarije, a slika na zidu pokazuje koliko poštuje predsednika Vučića", dok je Informer dao naslov "Slika predsednika Vučića krasi zid Terzićeve kancelarije, direktor Zvezde još jednom potvrdio koliko ga poštuje". Naravno, jer Vučić stalno traži dokaze ljubavi prema njemu, te je to morao da učini i Terzić.
Međutim, da situacija nije ništa bolje ni u Zvezdinom komšiluku, potvrđuje i dojučerašnji potpredsednik FK Partizan, Vladimir Vuletić.

- Budite sigurni, sa i bez slike, Vučelić je isti. Jedina razlika je što je on četiri godine bez titule. Mirno i poslušno anesteziran. Zato će biti jače prigrljen i zaštićen. Na nama je odluka da li ćemo to sve i dalje trpeti - naveo je Vuletić.

I tako, to je to vrlo "zlatno doba" u kojem se nalazimo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati