Fudbal

M. Z.

18. 04. 2021. 23:04 0

Samouništenje Reala: "Nula" protiv Hetafea

Fudbaleri Reala ponovo su napravili kiks, pošto su u 31. kolu Primere odigrali samo 0:0 protiv Hetafea.

Samo osam dana posle pobede u El klasiku Real je napravio ne jedan, već dva koraka unazad kada je borba za odbranu titule u pitanju. Jer sada Madriđani više nisu gospodari sopstvene sudbine.

Real je i sada pokazao da prosipa bodove gde god stigne. Sa ovim remijem bez golova Real je došao do brojke od čak 26 izgubljenih bodova, od čega samo dva u sudarima sa dva direktna konkurenta i još šest sa ekipama do sedmog mesta, mesta koja vode u Evropu, što je ukupno svega osam bodova. Dakle, Real je izgubio čak 18 bodova od ekipa koja se ne bore za mesta koja vode u evrokupove.

Protiv Hetafea Zidan nije startovao sa najboljim strelcom Benzemom, koga je uveo u 65. minutu. Ali Real je imao samo dva šuta u okvir gola, dok je Hetafe bio puno konkretniji, uputivši ukupno 19 šuteva, devet više od favorita, od čega šest u okvir gola. Ipak, mreže se nisu tresle.

Real je ostao drugi sa 67 bodova, ima tri boda manje od lidera Atletika i dva više od Barselone, koja ima utakmicu manje. Hetafe 15. sa 31 bodom, četiri više od timova iz zone ispadanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati