Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

18. 04. 2021. 10:59 0

ZA GAVRILA Rokvić prodaje Piksijev dres, Matić već ponudio 600 evra

Poznatri pevač Nikola Rokvić uključio se u akciju pomoći prikupljanja sredstava za malog Gavrila Đurđevića kom je za operaciju potrebno dva i po miliona evra ponudivši na aukciji dres Dragana Stojkovića.

Prvi milion evra za Gavrila je skupljen, Rokvić, poznat po učestvovanju na mnogim humanitarnim akcijama, priključio se i ovoj priloživši dres Dragana Stojkovića iz vremena dok je sadašnji selektor Srbije igrao za Nagoju.

- Dragi ljudi! Komplet dres velikog Piksija iz Nagoje koji sam pre par godina kupio na jednoj divnoj humanitarnoj licitaciji stavljam na licitaciju za malog Gavrila. Verujem da ću uspeti pobednika da upoznam sa Piksijem kao i da mu potpiše dres! Početna cena 20.000 dinara. Pozivam sve kompanije kao i humane, imućne ljude da učestvuju u licitaciji , da bismo dostigli što veću sumu! Za Gavrilov ŽIVOT!!! Hvala!!! Licitacija traje do srede do 12 časova - napisao je Rokvić na društvenim mrežama.

Rokviću se prvi javio fudbaler Karabaga Uroš Matić, brat Nemanje Matića, koji je za Piksijev dres ponudio 600 evra. Treba reći da su do sada brojni sportisti i poznate ličnosti učestvovali u ovoj akciji, traka Kristijana Ronalda prodata je za 7,5 miliona dinara, svoje dreseovbe, kopačke dna aukciji su prilagali Stefan Mitrović, Dušan Tadić, Luka Jović, Saša Ilić, Nenad Milijaš i mnogi drugi...

Gavrilu može da pomognete na sledeći način:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853
IBAN: RS35160600000084402853
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati