Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

07. 04. 2021. 17:49 2

Lalatović: Vidić jedino rešenje za srpski fudbal

Strateg Vojvodine Nenad Lalatović izneo stav po pitanju upražnjenog mesta na čelu Fudbalskog saveza Srbije i nije ostavio nikakvu dilemu - rešenje je dolazak Nemanje Vidića na vrh našeg fudbala.

Superligaška trka bliži se kraju, čime se i zaoštrava borba kako za opstanak tako i za mesta u vrhu tabele, a uz rasplet u šampionatu pažnju fudbalske javnosti privlači pitanje novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije nakon nedavne ostavke Slaviše Kokeze.

Porazom na gostovanju Radu (0:2) izabranici Nenada Lalatovića prepustili su treću poziciju u Superligi Čukaričkom, a nakon šeste ovosezonske utakmice u kojoj je Vojvodina ostala praznih šaka, strateg Novosađana posebnu pažnju je posvetio upražnjenoj poziciji na čelu Fudbalskog saveza Srbije.

Trener Vojvodine, koji je u više navrata svesrdno podržavao Aleksandra Vučića, a čiji je kadar bio Slaviša Kokeza, prvi put se oglasio o mestu novog predsednika FSS i jasno je da podršku svom kumu Nemanji Vidiću.

- Čestitam Radu na pobedi, voleo bih da ostanu u ligi jer to zaslužuju. U prvom poluvremenu smo igrali dobro, dok smo u drugom odigrali onako kako smo mogli. Ne želim da pričam o situacijama da li je bio penal za nas ili nije, kao ni da li je bio jedanaesterac za Rad. Želim samo da istaknem da je jedini spas za srpski fudbal Nemanja Vidić, čovek koji je bio kapiten Mančester Junajteda, Crvene zvezde, Spartaka iz Moskve i naše reprezentacije - rekao je Lalatović i naglasio:

- Da se ja pitam, da bi bio mir u srpskom fudbalu, treba postaviti takvog čoveka, ali da li odgovara nekom da tako bude, ne znam. Imamo čoveka na kojem bi nam se divio ceo svet ukoliko bi bio predsednik Saveza. Ne vidim drugo rešenje, odnosno svako bi bilo pogrešno. Imati takvu legendu i pitati se da li da on bude predsednik FSS nije normalno.

Dva pogotka Kaluđerovića u drugom delu susreta donela su Radu dragocene bodove u borbi za opstanak i revanš za jesenji poraz na Karađorđu (1:4), a Lalatović je istakao da stav koji je izneo nije plod nezadovoljstva zbog ispuštenog plena.

- Danas smo igrali bez Bojića, Čovića, Vukadinovića, Tomića i Đorđevića, pet standardnih igrača i nemam razloga da krivim sudije, samo kažem šta je dobro za srpski fudbal. Vidić bi sve ovo doveo u red. Svi ćute, i zato želim ja da kažem da je Nemanja Vidić jedino rešenje. Kad bi Vidić došao na čelo saveza ni mi, treneri, se ne bimo ovako nervirali, kidali naše zdravlje. Imamo kući porodice i da bismo poživeli, da nas ne zadese infarkti, postavio bih Nemanju Vidića na čelo srpskog fudbala. I uz Nemanju Vidića, još jedan čovek nam je potreban, a to je Milorad Mažić. Ne bih više da dužim, želim Radu da opstane u ligi - istakao je strateg Vojvodine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati