Fudbal

[ Izvor: Beta ]

07. 03. 2021. 22:59 0

Stanković: Ben je Zvezdino zlato

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički sa 2:0 u 26. kolu Superlige Srbije, a Dejan Stanković je bio prezadovoljan zbog osvajanja nova tri boda.

- Velika zahvalnost momcima. Na svaka tri dana igramo utakmice i oni izvlače svoj maksimum. Imamo naš dogovor da izdrže u ovom ritmu do utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana 20. marta, a da nakon toga odu na zasluženi odmor. Prvo poluvreme je bilo odlično, osim jednog kiksa koji smo imali. Ušli su fenomenalno u drugo poluvreme i svi koji su ušli sa klupe su bili odlični i podigli ritam igre. Izmene nisu bile zbog loše igre, već zbog drugačije zamisli u ofanzivi i drugačije strukture i sistema igre. Nemam nikome ništa da zamerim, trebaće nam svaki igrač do kraja prvenstva - izjavio je Stanković nakon meča.

Stanković je posebno pohvalio El Fardu Bena koji se izjednačio na klupskoj listi strelaca sa Boaćijem kada su u pitanju stranci u crveno-belom dresu.

- Ben je zlato koje ima Crvena zvezda. Pre svega dobar čovek, momak koji je zahvalan da nemam reči. Mnogo puta sam rekao da je on Zvezdin najbolji stranac, svlačionica ga obožava. Može da pokrije tri ili četiri pozicije i gde god da igra on daje svoj maksimum. Videli ste i sami sa polušpica je došao u centar napada i postigao pogodak, jedanaesterac je skrivljen nad njim. Šta može trener više da traži od njega? Ovom prilikom mu čestitam, kao i svim igračima - rekao je Stanković.

Naredni meč Zvezda će igrati u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" protiv ekipe Mačve sa početkom od 19:10.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati