Fudbal

Direktno.rs

04. 03. 2021. 22:42 0

Nije samo Falćineli: Još jedan Zvezdin stranac ima koronu

Kao što je Direktno.rs prvi najavio, napadač Crvene zvezde Dijego Falćineli nalazi se van stroja pošto je pozitivan na koronavirus. Ali, nije on jedini igrač crveno-belih koji je bio pozitivan, jer kovid ima i Filipo Falko.

Ovaj tandem se nije našao na terenu na meču sa TSC-om, odigranim u Senti, a dvojica Italijana nisu igrala ni protiv Proletera, prošlog vikenda.

Poslednji put kada su se našli na terenu bilo je prošlog četvrtka, na meču na "San Siru" protiv Milana. Sada se samo postavlja pitanje da li su se Falćineli i Falko zarazili u Milanu ili su možda koronu "pokupili" od nekog od više stotina navijača koji su dočekali crveno-bele kao da su osvojili Ligu šampiona a ne odigrali veoma dobro.

U krajnjem slučaju, to nije toliko ni bitno, važno je da će Dejan Stanković biti bez dva aduta za meč sa Čukaričkim, pa je pitanje kada će se ovaj italijanski tandem vratiti u stroj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati