Fudbal

[ Izvor: Sportski žurnal ]

23. 02. 2021. 07:14 0

SENZACIJA Lekari "šalju" Kataija na San Siro?!

Senzacija, Aleksandar Katai mogao bi da se nađe na spisku putnika za revanš meč sa Milanom ako mu lekari danas na kontrolnom pregledu daju zeleno svetlo da se vrati punom treningu.

Najbolji fudbaler Crvene zvezde danas ide na kontrolne preglede i ukoliko rezultati posle smanjene terapije budu u redu moglo bi da se dogodi da mu lekari daju zeleno svetlo za uključivanje u kompletan trenažni proces, donosi "Sportki žurnal".

U tom slučaju, trener Dejan Stanković poveo bi ga u Milano na revanš meč protiv roso-nera, iako Katai nije proveo ni minut na terenu još od novembra prošle godine kada je odigrao finiš i produžetke u dresu selekcije Srbije protiv Škotske. Uželeo se "Magiko" fudbala, uželeo se i Stanković da ga vidi na terenu, ali treba biti realan i reći da bi on mnogo više u ovom trenutku značio za moral ekipe.

U Ljutice Bogdana s nestrpljenjem očekuju reč lekara. U situaciji kad neće imati Milana Rodića, Nemanju Miliunovića, Aksela Bakajoka, Strahinju Erakovića, veoma izvesno ni Mirka Ivanića potpuno zdravog, za Zvezdim tim bi sama činjenica da je Katai u uniformi i protokolu mnogo značilo na psihološkom planu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati