Fudbal

Milan Zarić

13. 02. 2021. 15:47 0

Liverpul nestao za 7 minuta i oprostio se od titule!

Fudbaleri Liverpula su u 24. kolu Premijer lige izgubili od Lestera sa 3:1 posle spektakularnog preokreta i tako su se, kako stvari stoje, oprostili od borbe za titulu. Jer, u ovom trenutku imaju čak 10 bodova manje od lidera Mančester sitija, ali i dve utakmice više.

Na "King Paueru" viđen je strašan meč, velika borba, vođstvo Liverpula i na kraju trijumf "lisica", do kog su došle za samo sedam minuta.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, iako je bilo šansi. Najbolju je propustio Džejmi Vardi, kada je pogodio okvir gola protivnika. Ali, zato je u nastavku viđen vatroment pogodaka.

Prvi je udarac zadao Liverpul, koji je u 67. minutu posle asistencije Roberta Firmina majstorskim golom doneo prednost "crvenima", kada se i činilo da će uspeti da prekinu mini seriju od dva vezana poraza.

Međutim, u nastavku je došlo do potpunog pomračenja aktuelnog šampiona, koji su za samo sedam minuta nestali, što je dovelo do bolnog poraza.

Sve je krenulo u 78. minutu, kada je sudija najpre pokazao na belu tačku, da bi posle pregledanog snimka ustanovio da je faul Tijaga Alkantare ipak bio van kaznenog prostora. Ipak, nije to mnogo omelo Džejmsa Medisona, koji je iz slobodnog udarca matirao Alisona.

Samo tri minuta kasnije došlo je do potpunog preokreta. Alison Beker je napravio veliku grešku, koju je iskoristio Džejmi Vardi, te je doneo prednost od 2:1, da bi tačku na meč stavio Barns, koji je u 85. minutu dotukao nemoćne goste i postavio je konačan rezultat od 3:1.

Lester se ovom pobedom popeo na drugo mesto sa 46 bodova, dok je Liverpul ostao četvrti sa 40. Ima 10 bodova manje od lidera Mančester sitija, ali i dva meča više, tako da je jasno da je nada "crvenih" da mogu do titule poptuno ičšezla.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati