Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

25. 01. 2021. 18:35 1

BOMBA Dragović Zvezdin do kraja nedelje!

Kako stvari stoje, u Ljutice Bogdana će da eksplodira transfer bomba, pošto je defanzivac Bajera iz Leverkuzena Aleksandar Dragović veoma blizu Crvene zvezde.

Kako piše Mocart sport, štoper "farmaceuta" je slobodan igrač od juna ove godine, pa će sa Crvenom zvezdom do kraja nedelje potpisati predugovor!

Posle perioda spekulacija, kada se i sam igrač oglasio istakavši da ima želju da nosi dres kluba čiji je navijač, usledio je potpuni prekid bilo kakvih novosti. Kao fokus u poslednjoj liniji je bio Duško Tošić, zatim se transfer priča prebacila na Apeninsko poluostrvo, gde je otpočela i i dalje traje saga sa Filipom Falkom, što nas dovodi do zaključka da je Crvena zvezda vešto krila pregovore sa Dragovićem.

Igra Dragović redovno kod Petera Boša. Zabeležio je 20 utakmica u svim takmičenjima (12 u Bundesligi i svih šest u Ligi Evrope), ali produžetka saradnje između igrača i kluba neće biti. Osloniće se Bajer na mlađa pleća, budući da su izdvojili 10 miliona evra za Junajtedovog Timoti Fosu Mensaha. Razvoj Edmonda Tapsobe je među glavnim zadacima kluba, te se došlo do zaključka da Dragović može neometano da ode, što mu je omogućilo da u januaru vodi pregovore sa zainteresovanim timovima.

Dragović će u martu napuniti 30 godina, može da pokriva pozicije štopera, ali i desnog beka. Kako se navodi, plata će mu iznositi blizu 500.000 evra na godišnjem nivou.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati