Fudbal

S. I. [ Izvor: Telegraf.rs ]

24. 01. 2021. 10:38 0

MALEROZAN Stevanović zbog ramena napustio pripreme Partizana

Golman Partizana Nemanja Stevanović zbog povrede ramena na treningu u subotu završio je pripreme u Turskoj i moraće u Beogradu da obavi detaljne lekarske preglede.

Malerozan je golman crno-belih, prilikom pada mu je "ispalo rame", lekari su uspeli da mu ga vrate "u ležište", ali su potrebna dodatna ispitivanja, snimanja kako bi se utvrdilo da li su oštećeni ligamenti. Otok je još uvek veliki i lekarski tim crno-belih je odlučio da Stevanovića, koji ima hronično problem sa istim desnim ramenom, pošalje u Beograd.

- Neverovatno je koliko nemam sreće. Rame mi je ispalo još dok sam bio u vazduhu, kada sam ispružio ruku, nisam praktično ni dotakao zemlju. Vratili su ga na mesto, ali imam još uvek otok, koji mora da splasne da bih mogao na snimanje, kako bi se utvrdilo da li su ligamenti u redu. Nadam se da će sve proći kako treba i da ću uskoro ponovo na teren - kaže Nemanja Stevanović na pripremama crno-belih, prenosi "Telegraf.rs" - Kada sam branio u Čukaričkom, u jednoj sezoni mi je rame ispadalo pet puta i to je bilo zaista neprijatno. Posle sam radio dosta na ojačavanju i prestalo je, ali eto desilo se sada opet kada sam najmanje očekivao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati